20110603

Attachment | Week 5

This week boleh dikatakan minggu paling membosankan sepanjang tempoh attachment. There's not much work to do. Main game and online all day long. Ada lah sekali sekala dapat kerja tapi setakat copy paste replace apalah sangat kan.

Burger-Shop-Game-At-Office

Selepas berlatih empat hari main game, siang tadi kitorang ada three-way game tournament. I won by the way. KK memang hopeless main Burger Shop. Kalah je terus delete game. SOUR LOSER! :P

Selain tu, this week last Joey ada dekat sini. After this dia pergi court kat Jalan Dato' Onn. So, kitorang banyak bergambar and bergelak ketawa. Sampai kena sound dengan staff sebab memekak. Time tu dah tak boleh nak kesah apa dah memang sangat gembira masing-masing buat office tu macam sendiri punya.

For lunch, disebabkan Ofee mengidam chicken chop; kitorang pergi makan dekat IT Roo. The four of us, one officer merangkap senior FUU batch 21 and none other than Farine.

IT-Roo-Jalan-Dhoby-With-Friends

Random: Saw a cool store, labels; selling apparels (rasanyalah) dekat Jalan Dhoby. Baru tau masjid kubah besi dekat belakang deret kedai depan IT Roo tu Masjid India. JAKUN! MasyaAllah. Kat situ, macam kat Masjid India Kuala Lumpur; khutbah in Tamil.

Unfortunately, The Scandalous tutup! Tak berkesempatan mencuci mata dengan barangan vintage yang enak.

Balik office, banyak pula kerja. Awal-awal minggu terlalu lengang. Akhir minggu terlalu sibuk.

 

 

 

 

Benda-benda menarik next week: Final week for attachment & result exam Sem 2 Sesi 2010/2011 keluar 8 Jun 2011.

Julai & Ogos: Sambung attachment kat private firm, InsyaAllah.

Facebook reactivated: Menyesal :(

Post a Comment