20110611

Attachment | Day 29, Week 6 : Finally

Program sangkutan ditutup dengan:-

  • Laksa johor dan popiah. Terima kasih untuk Ustaz. Staff memang suka buat jamuan free. Mantap.

 

  • Satu fail yang sia-sia sebab akhirnya Pempetisyen Suami tak hadir untuk sign document so kena buat documentation baru for unilateral divorce. Joint petition tu boleh buang tepi.

 

  • Satu insiden yang tak berapa nak fun hampir bergaduh dengan seorang Responden dan family sebab diorang ni tak reti bahasa dan bodoh sombong. In the end semuanya OK.

 

  • Bersalaman dan bermaafan dengan hampir seluruh isi office.

 

6 minggu je.

Tapi sedih nak tinggalkan.

Before this, I didn't even notice that building.

Criminal court, office, free food, staff

Sekarang, aku rindu nak turun kereta dekat belakang bangunan, naik lif ke tingkat 6.

Haih.

Terima kasih untuk semua staff . Boleh dikatakan 98% of the time, aku happy kat sana.

Alhamdulillah.

Post a Comment