20110502

Versi Saya Sayang FUU X

Last week terlepas nak tengok Juvana. It doesn't help that my (now ex) room mate keeps telling me Juvana best dah lah kau tak tengok best gila. My reply? Bukan aku sengaja. Kawan lagi penting. Kinda emotional don't you think? URGH!

Apa-apa pun, I'm home now so thank God for tonton.com.my :)

So, apa kena mengena dengan Fakulti Saya ni?

juvana-TV3-Penghargaan-Fakulti-Undang-Undang-Universiti-Kebangsaan-Malaysia

COOL GILA DUU! Fakulti awak ada? Tak ada kan?? *bats eyelashes*

Ofee dah message awal-awal pasal ni tapi baru berkesempatan nak print screen. hehe.

Jangan lupa malam ni tengok abang Bront saya dalam Juvana episod 2 pukul 9.00PM TV3.

Until then,

Selamat Bersangkutan Batch 24!

Post a Comment