20110509

SIGSJB

SIGSian 2001-2007.

Rasa macam lama gila je now bila fikir balik. Dulu tak pernah rasa lama. In fact, rasa tak mahu tinggalkan sekolah.

Last time aku jejak kaki kat SIGS was three years ago. Sabtu lepas ingat nak buat lawatan gitu kan tapi budak-budak tak sekolah pula. Aiseyman. Baru ingat nak pergi library. Down gila. The least we could do is snap some pictures.

Sultan-Ibrahim-Girls-School-Johor-Bahru-Johor

Sekolah memang dah tak sama. Memori tu yang aku rindu.

By the way, bulan depan ada Music Dance Collaboration '11 concert organised by SIGS Band dekat dewan SIGS, 19 Jun 10.00AM – 1.00PM. Tema Red Gold Black. Tiket RM12.00. Unfortunately, aku tak dapat attend as I'll be at Malacca at that time.

So, kepada sesiapa yang available and nak menyumbang kepada SIGS Band, do RSVP here.

 

Hari Guru next week: Rindu segala cikgu kesayangan. Puan Radziah especially! Dia je yang percaya aku masa STPM dulu. Dia juga yang menangis masa aku dapat result.

Post a Comment