20110525

Family – Food – Festive

Last week pergi wedding. Gila happy sebab dah lama mengidam nak makan nasi minyak. Berbulan jugalah kan. Nasib baik lah ada anak saudara kawan Ma kahwin and jemput kitorang one family.

Nasi-Minyak-Orang-Kahwin

Nampak macam bland je tapi serious sedap sangat-sangat! Acar buah dia pun terbaikkk! Alhamdulillah. Now dah tak rasa nak makan nasi minyak sangat tapi macam teringin nak pergi wedding and tengok pengantin. hehe.

Afterwards, pergi jalan-jalan kat Angsana sebab adik-adik nak beli some school stuff.

Angsana-Food-Court-Wantan-ABC-Nasi-Ayam

Angsana memang port makcik-makcik. Cari baju raya tak jumpa so, cari makan je la.

Aku suka makan kat food court belah UO. Memang wajib makan wantan mee kat situ. First time aku makan wantan mee years back was at the food court lah. It's my favourite even though rasa dah tak sama macam masa dulu-dulu.

Other than that, ada Nasi Ayam yang famous dekat Hussein and Hani. Aku tak rasa pun tapi adik aku cakap sedap. ABC pun not bad.

Lepas makan-makan pergi Jakel. Dapat lah tiga pasang kain for baju raya. Balik rumah dengan hati yang gembira :D

 

 

Penat: Lately, aku rasa tak sedap badan. That explains why aku dah lama gila tak update. Attachment OK jah. Later boleh story detail. For now, let's just say, everything's fine and everybody's happy being there. Habis attachment on 10th June but most probably aku akan continue kat private firm pula. Still dalam pertimbangan.

Post a Comment