20110514

Attachment | Week 2

Syariah-Court-Office-Work


  1. First time pergi Mahkamah Syariah. Before this tak pernah tau pun kewujudan court kat situ and Monash University semua tu. Building cantik tapi aircond rosak! Maigosh panas gila ok. Actually, sepatutnya pergi civil court lagi tapi officer tu lupa nak ajak kitorang kot so ikut je lah budak syariah yang sorang tu.

    Syariah ni panjang sikit ek dia punya prosedur, judgement semua tu sebab kena nasihat defendant. Even consultation lamaaaa compared to civil cases.

  2. First time masuk judge's chamber. Tak se-gah dalam American TV series kan? kan?

  3. From Monday to Thursday siapkan those divorce files. First time handle mesin fotostat, print documents, stamp exhibit, buat bucu for documentation. Actually benda tu simple je copy-paste everything, and I really enjoy doing all those clerk works  TAPI the routine is killing me. Macam robot! Argh.

  4. First time rasa bosan nak mati kat office. Disebabkan dah siapkan semua week 1 and 2 punya kerja on Thursday, my Friday was not fun, fun, fun at all. Loitering around the office macam kucing hilang anak. Officer civil memang tengah busy dengan management issues so, mengendeng dengar consultation syariah saja.

  5. Baca pasal kelakuan seks luar tabii melibatkan terung. Memang langsung tak kelakar. Sekarang mention terung je rasa ngilu. Yang kelakar adalah apabila one of us tanya, apa hasil yang kita boleh dapat dengan terung? Tak dapat anak kan? Lepas tu terung tu buat masak ke?

    Dia memang suka tanya soalan sengal and selalu buat-buat bodoh pasal benda macam ni. Sabar je lah.

 

Pesanan untuk lelaki yang sakit mental: BDSM adalah dengan consent both parties so jangan bagi alasan I buat ni untuk kepuasan You juga. Kepala hotak!

Post a Comment