20110530

Yong Tau Fu & ABC @ Kampung Melayu

I always love yong tau fu. It's easy, bite sized and most of the stuff is braces-friendly. However, the best yong tau fu ever can only be found at Kampung Melayu.

A few weeks back, I went there with my family to feast ourselves :)
Ready for some food porn?

Enja-Yong-Tau-Fu-Kampung-Melayu

Still hot when I took this picture. The soup is so lovely. Sweet and well seasoned.

That's not all! For dessert, there's a stall selling to-die-for ABC Special. So much better than the one at Angsana.
ABC-Special-Azmie-Wawa-Kampung-Melayu

Looks yummy isn't it? There's also a lot of buah kabung underneath the chocolate sauce, yam ice cream and colourful ice gratings. PERFECT for buah kabung lovers like me but not so kind on the metals inside my mouth :/

Other than that, we ordered satay and Ma had rice porridge from a random stall.

Abang-Razak-Satay-Rice-Porridge-Kampung-Melayu

Abah said that the kuah kacang was tasty. I think the satay itself is delicious. I have no idea whether the rice porridge was good or not though.

Total damage was about RM50.00++ including three plates of nasi goreng and drinks. The yong tau fu alone costs RM11.50.

If you're in Johor Bahru, head on to Kampung Melayu. The food court is located in front of the Post Office. You have to try the yong tau fu and ABC Special and be the judge!

Abah approves!: It's a rare thing that Abah enjoys eating at a place that I suggest. This is definitely a win! :D

20110529

Attachment | Week 4

One of the perks as an attachment student is free lunch. Selalu kalau ikut officers pergi court mesti stop by makan-makan and mesti diorang yang belanja. Kalau kat office pula, ada masa staff masak-masak and tinggalkan kat pantry. Everybody is welcomed to eat. Tak payah risau apa-apa. Last Friday pula ada farewell party for one of the staff yang akan berpindah ke Putrajaya. Makan sedap juga.

See. Tak adalah depressed sangat even though asyik menghadap divorce cases.

This week aku handle two joint petition cases. Clients nak datang sign papers before failkan ke high court. Both couples buat aku terkejut.

First couple. Aku ingatkan diorang taknak datang dah sebab setahu aku Pempetisyen Suami dekat Sarawak hari tu and taknak balik Johor. Banyak kali juga aku call dia masa siapkan divorce papers tu and dia berkeras taknak balik. Call Pempetisyen Isteri pula, tak diangkat. Tup-tup after Program Membudayakan Al-Quran, ada kakak clerk ni panggil cakap klien nak jumpa. Rupa-rupanya diorang. OK lah tak ada masalah. Dalam masa 3 bulan (masa tu aku dah kat UKM) selamatlah diorang bercerai.

Second couple pula lain ceritanya. Aku panggil masuk bilik, dua-dua tersengih-sengih. Bila suruh sign papers, sengih lagi. Dua-dua main tolak-tolak kertas, tulis-tulis atas angin. Tiba-tiba Pempetisyen Suami tanya, boleh tak postpone to another date? Another month perhaps? Aku cakap boleh je tapi kalau ikutkan officer mesti tak bagi sebab nanti HQ bising case tak settle on time. Long story short, actually diorang tak nak bercerai tapi family Pempetisyen Isteri yang suruh cerai. Diorang sweet gila kot siap main cubit-cubit pipi depan aku. Rasa macam nak hilangkan fail je *sigh* Aku harap diorang tak jadi cerai sebab diorang ada tanya juga macam mana nak tutup fail. Still young kot. Pempetisyen Isteri 27, Pempetisyen Suami 29.

Bila banyak sangat jumpa klien and dengar problem diorang, baru rasa sebenarnya drama kat TV tu tak adalah tak logik sangat. Memang ada real cases macam tu.

20110528

Restoran ZZ Sup Tulang @ Jalan Petri

On my brother's 19th birthday, we went to Restoran ZZ Sup Tulang at Jalan Petri. It was my first time eating there.

Restoran-ZZ-Sup-Tulang
What we ordered:-
Sup Tulang
Porridge
Chicken Chop
Sirloin Steak
Lamb Chop
I personally loved the Sirloin Steak. It was really good. Tender meat and all. Very braces-friendly, unlike the lamb chop. The fries tastes weird though.

People comes here because of the sup tulang, deemed the best in JB and Singapore by some. Am not really a fan of sup tulang but my mom is and she loves it. So, if you always hunt for sup tulang and you've never heard about this restaurant, you should Google for directions, read proper reviews about it and go there to taste it yourselves!
-
Happy belated birthday to T! He's back in KL and I'm still busy with attachment. Didn't even get a chance to spend more time with him :(

20110527

2004/2011: Nur Kasih The Movie [2011] & Kung Fu Panda 2 [2011]

2004
Bersama-sama Dewi, Cuen and Cukue (kalau tak silap) ke Pelangi Leisure Mall tengok Miss Congeniality 2 masa break dari duty Quarter Master dekat Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos a.k.a Stadium Larkin.

Movie tak best. Wayang buruk cam haram. Tapi murah. Sesuai budget budak sekolah yang tak berapa nak ada duit ni.

2011
Still short on money now tapi sempat juga tengok movie. It was the second (Nur Kasih The Movie - NKTM) and third time (Kung Fu Panda 2) tengok movie dekat Pelangi Leisure Mall. Kinda brings back old memories zaman sekolah yang agak suam-suam kuku nak nakal. Bak kata farahin samsudin masa menengah rendah tengah lepak-lepak dalam Dewan Budi, kau ni muka je innocent.

19.05.2011
Nur-Kasih-The-Movie-Poster 

Aku tak berapa nak follow the series tapi tak lost pun kalau tak tau cerita dari awal. Overall, best. There's a few things yang aku tak berapa nak berkenan antaranya:-

1. CGI (kot) dalam cerita ni nampak sangat tak real. Tak cantik gambarnya. Lagi-lagi part keretapi terbakar tu.

2. Pelakon tambahan yang pak-pak Arab tu. Ada yang tak kena tembak lagi dah kebelakang macam effect kena tembak. Tak tau lah. Maybe kelemahan CGI juga.

3. Budak perempuan yang join class ustaz tu macam bodoh sikit kan. Pasal dia orang cedera, mati. Tapi kalau budak lelaki tu tak mati, Adam mati. Ada juga pros dia.

4. Ada sikit macam The Notebook. Nasib baik bukan betul-betul macam The Notebook. Macam tak best pula kalau tiru cerita lain.

5. Jehan Miskin dan Norman Hakim. Aku memang tak suka diorang. Kenapa kena ada dalam cerita ni? Euw.

Apa-apa pun, aku nangis dan ramai juga orang lain yang dok kesat-kesat air mata masa keluar dari panggung. Puas hati lah juga even though aku lagi suka Cinta, LOVE and Sepi daripada NKTM ni.

27.05.2011
Kung-Fu-Panda-2-Movie-Poster

Aku bukanlah nak sangat tengok cerita ni tapi aku ada free tickets yang dah nak expired end of this month. Tak maulah membazir kan?

Cerita ni agak slow kot bagi aku. Ada lah scene yang kelakar, touching semua tu tapi certain parts macam, kalau tak ada pun tak apa. Watak-watak lain pun macam tak main peranan sangat. Tak ada dialog. Semua focus pada Po. Dah lah aku tak tengok lagi sebenarnya Kung Fu Panda.

Ending movie ni memang bagi hint pasal storyline Kung Fu Panda 3. Sangat tak sabar nak tengok. Po's family reunion gitu kan. Mesti comel tengok panda-panda semua.

Makin tak ada duit makin banyak pula movie best keluar: Nak tengok X-Men!

20110526

Attachment | Week 3

Got a new friend. She's 21 from Universiti Malaya. Very bubbly and she's a genius! Got straight As all the way in school and has a very wide knowledge regarding law. She's pretty too! Looks a little bit like Keiko Lynn.

Other than that, everything else is the same except for the long call ceremony. I saw many SIGSians there. One of them was 22nd batch senior. I did shed some tears especially when looking at the proud parents but everything else was boring. The food was really good though.

Client-wise, the fact that I don't speak Mandarin really is a handicap. Most of the clients are Chinese. There are some who doesn't speak Bahasa Melayu or English at all so I have to ask KK to call them and be my translator. It's gonna be a problem when they come to sign the petition. I'll probably give the file to KK later on. Maybe I should learn Mandarin.

I also got a chance to see how a mediation is done. It's simple but a simple process complicated by humans. The guy says this and the lady says that. They keep on accusing each other. There are times when it got a little bit scary as the mediation gets heated up.

I still feel slightly saddened during consultations regarding divorce cases especially when the client is my age.

Sometimes I get annoyed by clients who complaints about the long process of getting a divorce. Well guys, what do you expect? People start preparing months before they get married so why must divorce be easy?

Divorce. It's not something that people like but sometimes, when the parties to the marriage can't even look at each other anymore, maybe it's the best choice they have.

20110525

Family – Food – Festive

Last week pergi wedding. Gila happy sebab dah lama mengidam nak makan nasi minyak. Berbulan jugalah kan. Nasib baik lah ada anak saudara kawan Ma kahwin and jemput kitorang one family.

Nasi-Minyak-Orang-Kahwin

Nampak macam bland je tapi serious sedap sangat-sangat! Acar buah dia pun terbaikkk! Alhamdulillah. Now dah tak rasa nak makan nasi minyak sangat tapi macam teringin nak pergi wedding and tengok pengantin. hehe.

Afterwards, pergi jalan-jalan kat Angsana sebab adik-adik nak beli some school stuff.

Angsana-Food-Court-Wantan-ABC-Nasi-Ayam

Angsana memang port makcik-makcik. Cari baju raya tak jumpa so, cari makan je la.

Aku suka makan kat food court belah UO. Memang wajib makan wantan mee kat situ. First time aku makan wantan mee years back was at the food court lah. It's my favourite even though rasa dah tak sama macam masa dulu-dulu.

Other than that, ada Nasi Ayam yang famous dekat Hussein and Hani. Aku tak rasa pun tapi adik aku cakap sedap. ABC pun not bad.

Lepas makan-makan pergi Jakel. Dapat lah tiga pasang kain for baju raya. Balik rumah dengan hati yang gembira :D

 

 

Penat: Lately, aku rasa tak sedap badan. That explains why aku dah lama gila tak update. Attachment OK jah. Later boleh story detail. For now, let's just say, everything's fine and everybody's happy being there. Habis attachment on 10th June but most probably aku akan continue kat private firm pula. Still dalam pertimbangan.

20110518

mulut manusia bukan mulut tempayan

Before braces korang nyanyi lagu Halimah Jongang depan aku. After braces korang bisik-bisik Betty La Fea (Betty, the ugly one) belakang aku.



Jealous lah tu gigi cantik tak pakai braces takde getah warna-warni dalam mulut.

20110516

2001: Happy Teacher's Day! | Shooting Star

SIGSians 2001 for sure tahu lagu ni. The most memorable Teacher's Day song ever!

Sempena 16 Mei, sekarang mesti sekolah-sekolah di seluruh Malaysia tengah buat sambutan Hari Guru kan. So, kita-kita yang dah tak sekolah and tak berkesempatan nak join celebration sebab kerja… marilah sama-sama nyanyi lagu Shooting Star dedikasi khas untuk cecikgu:- 

A shooting star guiding us
Wherever we are
Make a wish
And it will come true
We know that's what you do
Cause you are our shooting star

Music by: Sen Yin Ping
Lyrics by: Zahira Tiara Shafiq

 

Lagu ni sangat best. After 10 years melodi dia still melekat dalam kepala. Kalau baca full lyrics dia memang menyentuh perasaan teringat cikgu-cikgu kat SIGS sana.

To all my teachers dari Sekolah Kebangsaan Ulu Tiram, Sekolah Kebangsaan Taman Daya, Sekolah Agama Kangkar Tebrau, Sekolah Agama Taman Daya, and especially  Sekolah Menengah Kebangsaan (P) Sultan Ibrahim a.k.a SIGS

HAPPY TEACHER'S DAY!

Tak lupa juga to my friends yang dah bergelar teachers sekarang ni.

And last but never the least, untuk ibu mertuaku sekali. hik. hik.

20110514

Attachment | Week 2

Syariah-Court-Office-Work


  1. First time pergi Mahkamah Syariah. Before this tak pernah tau pun kewujudan court kat situ and Monash University semua tu. Building cantik tapi aircond rosak! Maigosh panas gila ok. Actually, sepatutnya pergi civil court lagi tapi officer tu lupa nak ajak kitorang kot so ikut je lah budak syariah yang sorang tu.

    Syariah ni panjang sikit ek dia punya prosedur, judgement semua tu sebab kena nasihat defendant. Even consultation lamaaaa compared to civil cases.

  2. First time masuk judge's chamber. Tak se-gah dalam American TV series kan? kan?

  3. From Monday to Thursday siapkan those divorce files. First time handle mesin fotostat, print documents, stamp exhibit, buat bucu for documentation. Actually benda tu simple je copy-paste everything, and I really enjoy doing all those clerk works  TAPI the routine is killing me. Macam robot! Argh.

  4. First time rasa bosan nak mati kat office. Disebabkan dah siapkan semua week 1 and 2 punya kerja on Thursday, my Friday was not fun, fun, fun at all. Loitering around the office macam kucing hilang anak. Officer civil memang tengah busy dengan management issues so, mengendeng dengar consultation syariah saja.

  5. Baca pasal kelakuan seks luar tabii melibatkan terung. Memang langsung tak kelakar. Sekarang mention terung je rasa ngilu. Yang kelakar adalah apabila one of us tanya, apa hasil yang kita boleh dapat dengan terung? Tak dapat anak kan? Lepas tu terung tu buat masak ke?

    Dia memang suka tanya soalan sengal and selalu buat-buat bodoh pasal benda macam ni. Sabar je lah.

 

Pesanan untuk lelaki yang sakit mental: BDSM adalah dengan consent both parties so jangan bagi alasan I buat ni untuk kepuasan You juga. Kepala hotak!

20110512

Jalan Dhoby II

Jalan Dhoby IT Roo The Scandalist
After JOHO Car-Boot Sale (CBS) at The Lost Malaya, we went to Jalan Dhoby and ate the best chicken chop in town at IT Roo. I've written about it before. If you come to JB make sure you eat there. I prefer fried crispy chicken chop to grilled chicken chop.
 
Later on, we stopped by The Scandalist, a bundle/vintage shop situated opposite IT Roo. I first read about it in Hentak Berlipat/Peti Suara's blog. There was a lot of good stuff there and the decoration is so cool!
 
At the end of the day, I end up with a pair of black heels (The Scandalist) to replace my broken heels and a red vintage clutch (CBS).


Thanks babe!: <3

20110510

JOHO|Car Boot Sale : May

JOHO-Car-Boot-Sale-The-Lost-Malaya-May

Dah lama gila rasa nak pergi JOHO Car Boot Sale (CBS) but, selalu ada kat Bangi and tak balik Johor Bahru so how kan? That's why bila dapat tau pasal this thing terus decide nak pergi.

Dari sekolah, gerak ke The Lost Malaya. Kalau tak tau, dia kat sebelah sekolah Jepun tu yang sebelah restoran Korea sebelah M-Suite. Kalau tak tau jugak, Google Map.

Mula-mula sekali nampak The Girl Next Door punya tempat. Gila murah lah dia jual tapi tak teringin nak beli baju. Tak ada duit satu hal, kesian kat baju yang tak dipakai dalam almari. Serius kesian.

Tapi, dah alang-alang pergi takkan balik tangan kosong kot. Grab one vintage clutch and then terus blah.
Thanks to Ca sebab sudi teman even though cuaca sangat panas lately. Even dalam rumah dah berpeluh macam apa je. Ini kan lagi masa dekat CBS. Tak tahan seh. Rasa macam nak pengsan.

Macam je.


Off to Jalan Dhoby: For the best chicken chop in town.

20110509

SIGSJB

SIGSian 2001-2007.

Rasa macam lama gila je now bila fikir balik. Dulu tak pernah rasa lama. In fact, rasa tak mahu tinggalkan sekolah.

Last time aku jejak kaki kat SIGS was three years ago. Sabtu lepas ingat nak buat lawatan gitu kan tapi budak-budak tak sekolah pula. Aiseyman. Baru ingat nak pergi library. Down gila. The least we could do is snap some pictures.

Sultan-Ibrahim-Girls-School-Johor-Bahru-Johor

Sekolah memang dah tak sama. Memori tu yang aku rindu.

By the way, bulan depan ada Music Dance Collaboration '11 concert organised by SIGS Band dekat dewan SIGS, 19 Jun 10.00AM – 1.00PM. Tema Red Gold Black. Tiket RM12.00. Unfortunately, aku tak dapat attend as I'll be at Malacca at that time.

So, kepada sesiapa yang available and nak menyumbang kepada SIGS Band, do RSVP here.

 

Hari Guru next week: Rindu segala cikgu kesayangan. Puan Radziah especially! Dia je yang percaya aku masa STPM dulu. Dia juga yang menangis masa aku dapat result.

20110507

Attachment | Day 4

To whom it may concern. Minta maaf banyak-banyak ye. Kalau awak baca confirm sakit hati. Kalau taknak sakit hati tekan close browser. Warning awal-awal.

Jumaat hari bahagia sebab banyak masa free. 8.30AM ada tilawah alQuran for an hour. Rehat pula dua setengah jam. HEAVEN! But that's not all…

One of the law officers membuat satu statement berbentuk arahan masa first day attachment right before chow from office...

Jumaat ni join bowling tau. Pukul 4. Boss dah bagi pelepasan keluar awal.

Takkan nak say no. Boss belanja pulak tu. Budak attachment tak boleh rebel. So, off we go to Danga City Mall bersama dengan almost 30 people. Big boss, lawyers, kerani, receptionists - semua join. Cool.

Danga-City-Mall-Bowling

Even though bola aku memang memilih longkang sebagai favourite place dia, sangat happy dan enjoy.

Tapi semalam bukan bowling semata-mata.

Pagi-pagi lagi aku pergi Mahkamah Bandaraya. Kat situ criminal cases, saman trafik semua.

Last Wednesday aku dah pergi civil courts kat Menara MSC Cyberport.

Officer yang kitorang follow tu nak kena handle kes pemilikan dadah. So kitorang pun masuklah mahkamah majistret ni. The magistrate looks like this by the way:-

Supernatural-Dean-Winchester

Kebetulan I was sitting at the middle bench. Betul-betul dekat tengah, straight pandang kat majistret tu. Gedik sangat pulak tetiba. Macam nak nyanyi:-

I got the greatest view from here…

Ambil kesempatan cuci mata. Kita kenalah menghargai keindahan ciptaan Tuhan. Tak gitu?

I guess that's the highlight of my 4th day as an attachment student :)

 

 

Car Boot Sale JOHO: Jom!

20110504

Attachment | Day 1

Mula-mula bosan tak ada buat apa just jumpa pengarah, jumpa pegawai undang-undang, pergi toilet, berbual, salam-salam akak-akak kerani dan lain-lain benda tak penting.

Tiba-tiba datang seorang senior ex-UKM yang baru balik dari court,

saya bagi awak buat petition OK? :)

Kitorang pun jawab

OK! :)

Gila poker face. Dalam hati seram, gugup, semua ada.

6 fail untuk dibereskan dalam masa dua minggu. Mampu ke? InsyaAllah.

Sekali-sekali memerhatikan pegawai undang-undang consult client.

Setakat hari pertama, aku dapat rasakan betapa aku tak sesuai bekerja dalam bidang ini. Bukan sebab the workload tapi the emotional part.

Aku nak nangis dengar cerita pasal parent yang spent RM20,000 untuk lepaskan anak dia from the gallows but end up prosecutor appeal so, disebabkan Legal Aid Bureau tak ada jurisdiction nak handle that case, the parent kena spend more money.

Makin sedih tengok fail-fail cerai. Kahwin 3, 4 tahun dah cerai. Muda-muda lagi semua. Other than that ada domestic violence cases sampai ugut nak pecah kepala wife.

Tengok juvenile cases pun sedih. Teringat adik aku kat rumah. Janganlah diorang terlibat benda-benda macam ni.

Muram durjana lah hidup kalau one day aku kena betul-betul hadap semua tu. Realiti betapa kejamnya manusia dan betapa crooked nya dunia.

On a different note, dari segi working environment memang sangat OK macam kat office abah. Aku memang impikan that kind of thing. Happy semacam. Lagipun, aku rasa selamat sebab pakcik aku kerja kat Wisma which is situated right beside the building I'm working in.

I really had fun working with KK and Ofee + gembira terserempak dengan a few familiar faces.

Dan esok bakal menyaksikan divorce cases dekat court. Selasa sampai Khamis hearing untuk divorce cases SAHAJA. Bayangkan berapa ramai orang bercerai. Ni baru civil. Belum syariah.

 

 

 

 

The thing I dread the most: The bus rides back to home. 34 more days… or less. Sabar.

20110503

Restoran Nasi Ulam @ Seksyen 9, Bandar Baru Bangi

After rescheduling my dentist appointment, Nana and I went for breakfast at Restoran Nasi Ulam.

Coincidently, I read a good review about this restaurant the other day so, I was excited to try out the food there.

Nasi Ulam is a Kelantanese style restaurant. The breakfast served consists of kuih-muih, Nasi Dagang, Nasi Kerabu, Laksam and other Kelantanese delicacies. There's also Nasi Lemak. Everything can be heated by request.

I was torn between Nasi Dagang and Laksam (FYI, I don't eat Nasi Kerabu at all). Nana chose Nasi Dagang and kuih Lopez while I opt for Laksam and a slice of caramel pudding.

Nasi Dagang Ikan RM4.00
Laksam RM4.00
Iced Milo RM2.00
Kuih Lopez RM1.00/piece
Caramel Pudding RM1.00/slice
The Laksam was okay. It was not sweet at all which was a disappointment. Probably their customers doesn't really like it sweet hence the modification. Laksam at my kampung (Salor) was seriously sweet. I prefer it to be that way because Kelantanese dishes are obviously famous for it's sweetness so, don't really like it when it lacks the sweetness.

Nana told me that the lunch buffet was good. Should suggest this restaurant next semester whenever the question Cepatlah korang decide nak makan mana pops out.


My Frequent Lunch Spots at Bangi: Faculty's temporary cafe, Pusanika UKM, Azura, D'Limau Nipis, Mc'Donald, KFC, MY OWN FREAKIN' ROOM. Bosan kan?

Attachment Day 1: Wish me luck peeps!

20110502

Versi Saya Sayang FUU X

Last week terlepas nak tengok Juvana. It doesn't help that my (now ex) room mate keeps telling me Juvana best dah lah kau tak tengok best gila. My reply? Bukan aku sengaja. Kawan lagi penting. Kinda emotional don't you think? URGH!

Apa-apa pun, I'm home now so thank God for tonton.com.my :)

So, apa kena mengena dengan Fakulti Saya ni?

juvana-TV3-Penghargaan-Fakulti-Undang-Undang-Universiti-Kebangsaan-Malaysia

COOL GILA DUU! Fakulti awak ada? Tak ada kan?? *bats eyelashes*

Ofee dah message awal-awal pasal ni tapi baru berkesempatan nak print screen. hehe.

Jangan lupa malam ni tengok abang Bront saya dalam Juvana episod 2 pukul 9.00PM TV3.

Until then,

Selamat Bersangkutan Batch 24!

20110501

Trouble is a friend… NOT!

Lately aku ada masalah masa. No, bukan aku tak reti nak tepati masa tapi aku selalu confuse and tak sure dengan diri sendiri.

 

I

Ingatkan paper Trust start pukul 3.30PM. Bila dah sampai exam hall baru tahu start pukul 3.00PM. Nasib baik aku tak naik bas pukul 3.00PM.

 

II

Lepas daripada kejadian paper Trust hari tu aku terus tengok slip exam and study benda alah tu. Last paper, labour law, was on 25th and ada masa 3 jam 45 minit untuk menjawab soalan. LAMA GILA KAN? So, aku pun dok canang kat twitter pasal betapa lamanya paper tu mesti mati kematu dalam exam hall.

Tiba day of examination, rupa-rupanya 3 jam 15 minit je.

Masa tengah menulis, tiba-tiba aku jadi gelabah rushing nak mampos tulisan entah apa-apa sebab aku rasa macam dah tak cukup masa because on my mind, the paper will end on 11.15AM. Padahal habis 11.45PM. After the first question, baru aku realise kebengongan kepala otak aku tapi, the damage is done. Takkan nak minta paper salin balik guna tulisan comel-comel kot!

 

III

Aku ada appointment dengan dentist. Biasalah tukar arch wire sebulan sekali. Entah kenapa aku ingatkan appointment pukul 9.30AM instead of 9.00AM seperti yang tercatat dalam appointment card. Tak pasal-pasal dah sampai kakak kerani tu suruh buat appointment baru.

 

Anyway, kepada semua pekerja-pekerja sekalian:-

Selamat Menyambut Hari Buruh!

 

Risau dengan diri sendiri: Macam mana nak kerja ni weyh kalau asyik salah-salah masa je ni :(