20110407

unresolved issues

Banyak sangat masalah lama terkumpul sampai jadi luka bernanah dalam hati.

Cuba untuk hidup dengan "takpelah dia tipu pun it's OK aku sayang dia" tapi tak dapat nak bertahan walaupun sehari.

Aku tau aku betul. aku tau dia salah. aku bagi dia peluang untuk mengaku. dua hari aku tunggu. Akhirnya aku dapat kebenaran. Alhamdulillah tapi last-last…

Semua tu trick je so that aku tinggalkan dia? Leave the dirty work to me lah ni kan?

 

 

 

 

 

 

OK. Masa untuk letak antiseptic.

Post a Comment