20110406

Bazar Larut Malam a.k.a Downtown Mines

After makan kat Pizza San Francisco, around 9PM nak gerak ke stesen komuter. Bila lalu depan Heritage nampak banyak gila gerai. Rupanya Downtown Mines. So, singgah lah.

Ingatkan sekejap je nak singgah, tengok-tengok nak dekat sejam jugalah kat situ. Bila dah jumpa bundle banyak gila (ada lah empat lima gerai bundle) haruslah lama ye. Rindu nak bundle-hopping.
Jadi rambang mata tengok baju-baju cantik-cantik. Last-last, ada lah grab dalam 5 helai…

Bazar-Larut-Malam-Mines-SerdangT-shirt black & white, white cardigan with cute buttons, mexican themed shirt, whale patterned vintage dress, blue oversized shirt.

Actually, hari tu ada belikan baju untuk Su, Zahid, Ofee kat Chic POP. Bila balik, tengok-tengok semua my size. Macam kesian pula bagi harapan palsu kat deme. SO, shop untuk diorang lah ni. In case diorang taknak jadi resulting gift :P

By the way, masa pergi tu banyak gerai tak bukak lagi sebab bukak 8.30PM sampai 3.00AM.



Ok lah taknak tipu sebab tipu dosa. Sebenarnya  mexican shirt and whale vintage dress tu beli untuk diri sendiri :B



psst… tadi tengok 3 hari 2 malam dekat tv9 diorang pergi JB. Bazar JB lah, Hutan Bandar lah… SUMPAH RINDU! :'(
Post a Comment