20110413

(FREE) THINGS

End of semester macam ni kan of course account kering kontang especially pasal this year dah kena bayar dental fees lah apa lah kan sampai makan pun kadang-kadang berkira pagi-pagi jawab exam macam nak pengsan sebab lapar.

Despite my constant worrying pasal money matters  lately ni macam banyak pula dapat freebies.

1. Accessories from Bangkok.

angel-wing-rings-owl-ring-from-Bangkok

Not very Bangkok-ish aye? But i reckon it's super cheap there. Hari tu nampak kat Chic Pop (Soak Republic) at least RM18/piece. WHOA! Thanks to Kakbie and Cukue ;) Read all about their adventures at Bangkok/Thailand at their blogs –> sini dan sini.

2. Skincare.
simple-skincare-UK

A few weeks ago tweet-tweet dengan Dayat and then dia ada cakap pasal Simple (product penjagaan kulit). Tak taulah best ke tak yang tahu dia punya wipes best tapi Dayat memang tak 'in' dengan Simple so last-last dia let go kat aku jahh. YEAY thanks Dayat :)

3. Perler Beads.
perler-beads-pink-moustache-superman-lightning-old-school-cassette

After paper Islamic Jurisprudence hangout kat Ibu Zain and then main perler beads. Dulu masa sekolah melanguk je teringin nak beli dekat barf. Tengok orang pakai keching-keching kat leher macam best je kan. Now dah boleh buat sendiri dengan ihsan Suraya (nama owner barf tu pun Suraya tapi ni Suraya lain). Cuma takde rantai je sob sob. Mana nak cari rantai and keychain tu ek siapa tahu?

4. Gadget!

Oh oh and last weekend ada someone tu *ehem* bagi saya telefon bimbit free lah. Telefon idaman pulak tu! Secondhand baru sebulan pakai so like new lah jugak so THANKS YA! Bukan selalu dapat telefon free eh eh eh silap memang pakai phone free je selama-lama ada phone ni. Hehe.

5. Goodie Bag.

Of course lah goodie bag masa pergi Chic Pop Street Market 7 hari tu kan. T-shirt GAP free uolls. Walaupun setakat t-shirt longgok je, FREE hokay. Takde brand pun halal je. hehe.

And last but not least, nak mintak pertolongan semua yang membaca please please please LIKE SOFY360 and then LIKE this picture (link). Thanks a lot ya! FREE je kan benda ni hehe. No it's not me but she's my best friend since 2001 kot apa salahnya tolong menolong sekali sekala ;)
Post a Comment