20110326

Ramalan Kaji Cuaca #10



kalau ada problem, aku boleh dengar. nak luah apa-apa, aku sentiasa ada. untuk advice or solution, kena bagi aku masa untuk fikir. aku tak banyak pengalaman. lagi-lagi bab relationship. i can be your friend if you want. and once we’re friends, you know you can always count on me (Bruno Mars).

masa sekolah dulu aku jenis yang percaya sangat-sangat kat friendship. makin besar, makin banyak rasa kecewa sebab kawan, makin hilang kepercayaan. bukan pada semua tapi pada satu, dua. dan selalunya kecewa tu datang bukan sebab diorang sakitkan aku tapi pasal diorang sakitkan a mutual friend.

kecewa, kecewa aku pun… aku still sayang. even if pernah rasa macam nak avoid everything and anything berkaitan dengan orang yang kecewakan aku, in the end… aku still rindu. kenapa entah. pasal kawan kot?
Post a Comment