20110323

Majlis Makan Malam Anugrah Chenta FUU UKM 2010/2011

Tarikh/Tempat. 18 Mac 2011/Hotel Singgahsana, Petaling Jaya

Tema. Vintage. Tapi nampaknya boleh kira dengan jari tangan dan kaki je siapa yang ikut tema. Aku pakai baju kurung moden je pun.

Makanan. OK, walaupun dicatu. Nasi tiga senduk melainkan minta tambah. Air yang disediakan (fruit punch) sangatlah tak sedap dan sakit tekak minum. Last-last request for air masak.

Persembahan. Nyanyian duet, nyanyian solo, ala-Glee, fashion show and band. Band ada dua tapi personally, paling suka band second year. The other band was BLiZ. Crowd best.

Misc. Dewan cantik. Siap ada balcony ala mini stage kat tepi dewan. Cun! Lecturer penasihat pun BEST TAHAP DEWA. Gila supportive. Kelainan, ada game untuk final year. Menarik.

Overall, i had soo much fun that night. Release tension sekejap after a very stressful week with company law sebelum transition ke minggu stress seterusnya (viva, presentations and what not).

Syabas kepada semua yang terlibat menjayakan Malam Anugrah Chenta terutama sekali Batch 25 FUU :D

Malam Anugrah Chenta FUU UKM 2011 @ Hotel Singgahsana PJ

Malam Anugrah Chenta FUU UKM 2011 @ Hotel Singgahsana PJ

Malam Anugrah Chenta FUU UKM 2011 @ Hotel Singgahsana PJ

Malam Anugrah Chenta FUU UKM 2011 @ Hotel Singgahsana PJ
 (picture credit: Mastura Ahmad, Wawa Farah Najwa, Suraya Anuar, Iwa Nadhiwah, Alia Mira Asiff)

more stories and pictures here.

psst… Hopefully, dinner next year aku dapat attend memandangkan setakat ni tak pernah miss lagi.
Post a Comment