20110306

Weekend saya

Sementara boleh makan ni kita makan ya. Sementara gigi belum rasa macam nak tercabut. Sementara boleh kunyah dengan agak selesa. Selesa lah kan compared to masa pakai separator hari tu kan. So, sementara tu, pergilah makan kat tempat yang tak pernah makan. Sabtu lepas di Madam Kwan's.

Madam Kwan's Mid Valley Megamall Nasi Bojari Curry Laksa

Nasi Bojari dan Curry Laksa. Laksa je kan memanjang. This week je tiga kali makan laksa. Oh sedap sebab ada udang besar and aku memang suka makan udang. Nasi Bojari rasa aneh. Rasa rempah. So, aneh. First time makan kan memang lah rasa aneh tapi OK lah kenyang makan sana, Alhamdulillah.

MAC Wonder Woman

Lepas makan pergi tengok movie. No Strings Attached. Love Ashton Kutcher. Love Natalie Portman. What I don't love is the storyline. Aku rasa benda tu tak real kot? Terlalu fantasy untuk aku. Tak boleh relate dengan cerita macam tu. HAHA. Sorry. And aku rasa character Vanessa dan bapak Adam sangatlah tersangat-sangat annoying. Tak boleh tahan.

LRT Taman Jaya to Amcorp Mall

Afterwards, gerak ke Ampcorp Mall sebab nak shopping buku. Aku beli sticker book je RM5.00 je punn. Beatrix Potter punya sticker book semata-mata sebab memang dah ada collection children storybooks Beatrix Potter kat rumah masa kecik dulu ma selalu bacakan. Sentimental kan aku? hehe.
Post a Comment