20110309

Black Pearl - Malam Anugerah Mahasiswa & Amal Kolej Keris Mas UKM

Masa first year Black Rose – hitam + merah, second year Retro – baju vintage kelabu + hitam, this year Black Pearl – hitam + putih. Gila bosan choice of colours aku.

Majlis Anugerah Mahasiswa Kolej Keris Mas UKM

Suka sambutan VVIP. Bagpipes tak tau dari mana tapi, best. Tak suka hall deco. Sangat tak cantik. Sorry to say but bebudak sekolah aku yang tak bagus mana tu pun decorate hall lagi lawa. Persembahan paling best tarian kontemporari and nyanyian lagu Dangerously in Love. Best gila! Suara sedap sangat! Sayangnya, dia nyanyi one song je. Orang-orang lain yang suara tak best nyanyi sepuluh lagu. OMG stress gila bhai!


Majlis Anugerah Mahasiswa Kolej Keris Mas UKM

Nasi segan-segan nak merah. Kengkonon nasi tomato tapi tawar hebeh. Baik bagi nasi putih je kan. Harapan palsu betul. Tapi puding dia sedap. Tak puas makan sikit sangat dia bagi. 1/3 bekas dadih. Mana cukup kan?

Majlis Anugerah Mahasiswa Kolej Keris Mas UKM Majlis Anugerah Mahasiswa Kolej Keris Mas UKM

Ahli meja 42. Faizuan tak ada sebab lepas makan dia terus balik. Kitorang dapat lucky draw OK! Terjerit dengan sangat kuat ala-ala tengah cheer untuk rumah sukan. Punyalah bosan menunggu dilepaskan keluar dari dewan, dapat hamper seciput pun dah cukup bahagia.
Majlis Anugerah Mahasiswa Kolej Keris Mas UKM Majlis Anugerah Mahasiswa Kolej Keris Mas UKM

Bergambar dengan room mate. Dia dah final year. Next year tak tau nak room mate dengan siapa. Probably cop bilik sorang-sorang and then terima sajalah if dapat room mate first year. Oh. Bergambar dengan dia sebab last year tak sempat amek gambar, balik awal. Tiba-tiba je kan, lepas amek gambar kan, ada AJK datang cakap dia menang Queen. HAHA.

Majlis Anugerah Mahasiswa Kolej Keris Mas UKM
shawl – art start with scarf, vintage blouse – Pieces of Key, maxi skirt, vintage clutch – Bonia

Anugerah Mahasiswa Kolej Keris Mas UKM

Yang paling tak best malam tu, heels patah masa nak berdiri VIP nak keluar dewan. DOWN! baru dua tahun heels ni. Berat sangat ke badan aku? :( Terasa macam iklan mentos suatu masa dahulu tapi tak sanggup nak patahkan tumit kasut lagi sebelah.


psst… pictures from Fatin and roomie.
Post a Comment