20110331

Annual UKM National Invitational Rugby 10's 2011 + Pre-Convocation Photoshoot

hari yang panas gila tak mematahkan semangat si girlfriend untuk turun ke padang memberi sokongan kepada si boyfriend yang bermain ragbi. makanya, kawan-kawan si girlfriend yang belajar di venur kejohanan ragbi pun harus temankan si girlfriend. tak gitu? :)

first day, disebabkan sibuk ke times square, tutti frutti dan pasar malam di seksyen 1 bangi, tak berkesempatan nak menyaksikan team si boyfriend beraksi di padang.
cuma sempat bergambar sendiri-sendiri sahaja.

Pre-Convocation Shoot UKM 2011

nampak macam rendah ye tapi sesungguhnya, bagi orang yang gayat, memerlukan kekuatan jati diri dan minda untuk berada di antara UKM dengan 2011. tak tau sanggup ke tidak nak merangkak lagi masa konvo nanti. bergambar kenangan katanya. by that time, insyaAllah nombor 1 kat hujung tu dah berganti dengan nombor 2.

Pre-Convocation Shoot UKM 2011 bersama si girlfriend

hari kedua barulah berbasah kuyup dek peluh bahana terik mentari. mula-mula malas juga nak duduk tepi padang. bila dah diumpan dengan KFC free, apa lagi. berdesup!! lantas dalam kamera penuh dengan gambar si boyfriend.




Annual UKM National Invitational Rugby 10's 2011
Annual UKM National Invitational Rugby 10's 2011
Annual UKM National Invitational Rugby 10's 2011
Annual UKM National Invitational Rugby 10's 2011
Annual UKM National Invitational Rugby 10's 2011Annual UKM National Invitational Rugby 10's 2011

even though tak faham apa-apa pasal ragbi, agak menarik jugalah sukan ni. paling penting, tak bosan and sangat lah thrilling.
Post a Comment