20110328

2004/2011

2004

dalam kelas biologi hari ni semua kena bedah katak. EUWW GROSS! menakutkan sumpah nanti mesti terjerit-jerit.
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!"
hahahahhahahaha. ok aku tak jerit pun orang lain je yang jerit. kerja aku, gelakkan orang yang jerit and pergi tanam bangkai katak. untung-untung dapat masuk kelas lambat ;)

#masa form 6 dapat tahu budak BBU belah rabbit. tak adalah menggelikan sangat kan?

2011

Pendulum tu macam menakutkan je. jatuh menjunam ala roller coaster ride. seram seram. berdebarnya nak masuk dalam boya.
"kaki tahan dekat dalam pelampung. jangan keluarkan." 
HAH?? SERIOUS?? 
"serius lah. bahaya kalau keluarkan. tahan je." 
oh ok-ok
dalam hati dah gigil…
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!"
hahahahhahahaha.

Melaka Wonderland Pendulum*boya naik ke atas, berpusing*
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!"
hahahahhahahaha.
Melaka Wonderland Pendulum  *finally boya kat bawah*
"NAIMA CEPATLAH KELUARKAN KAKI STOPKAN BOYA!!!"

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA. ok aku tak jerit pun orang belakang aku yang jerit. kerja aku, gelakkan orang yang jerit and saja taknak keluarkan kaki untuk stopkan boya sebab best duduk  macam tu swing-swing atas air *untuk gambaran yang lebih jelas ---> klik. dalam video nampak macam tak menakutkan tapi lelaki handsome muka macam fahrin ahmad pun (bak kata orang putih) squeals like a little girl. apecer?
eleh. tak menakutkan pun pendulum tu.

psst… Melaka Wonderland best. tak berapa nak thrill tapi best. Tornado Chaser belum buka lagi so buat masa ni Pendulum paling gerek aa. hehe
Post a Comment