20110219

Ramalan Kaji Cuaca #8

comel masa baby

masa kecik siapa yang tak cute? oh ada aku pernah nampak a few baby pictures yang macam tak sangka ada baby sehuduh tu.

berbalik kepada topik 'aku comel time kecik', ada budak batch aku yang agak handsome juga lah pernah secara terang-terangan tanya kenapa masa kecik aku cute tapi sekarang dah tak cute. kejujuran dia membunuh! eh tak lah main-main je. tak mati lagi. aku gelak jelah dengan statement tu. nak buat macam mana kan? kalau semua orang cute siapa yang nak jadi the ugly sister.

whateverpun, kecomelan kita adalah hasil daripada gabungan parents kita yang comel.

abah 7 years old  

ma 7 years old

abah - front row, third from left.

ma - the one on the left.


 happy birthday ma, abah. sayang sangat-sangat dekat both of you. miss you. and rindu adik-adik jugak *homesick
Post a Comment