20110217

Ramalan Kaji Cuaca #7

co-operative dalam kerja berkumpulan


aku bukan jenis orang yang ada opinion sendiri. most of the time aku seorang follower. i’m not good in directing people. dan aku rasa perlu untuk cooperate sebab aku sangat banyak kekurangan. aku takut performance aku akan effect marks group mates.

the problem is, aku sangat lemah bab presentation. seriously. gagap. cakap terlalu laju. aku tak boleh nak relax. jealous tengok kawan-kawan aku yang cool je time present. ni bukan jealous and dengki tapi jealous and in awe. rasa bersalah gila everytime after present. as if aku dah let my group mates/partner down.

whatever it is, i really need to do something about it. maybe kena berlatih bercakap depan cermin?

dan esok aku ada presentation Labour Law dengan ira and kak safa. oh seram.

wish me luck peeps!
Post a Comment