20110210

on a lighter note…

1 Februari 2011
"ma and abah bagi tak keluar malam?"
berbelah bahagi nak jawab sebab takut nak minta permission although i'm pretty sure my parents won't mind. aisy. tapi esoknya nak balik Kelantan… so (lepas dapat permission), apa kata kita enjoy dulu! :)

Karaoke at Ali Baba Giant Tampoi

Shopping Bazar JB
new babies from Bazar JB.

tau-tau je pukul 1AM

- really need to work on my mood swings. kejap-kejap nak marah. kesian orang lain dok tertanya-tanya what's wrong with me. mesti diorang pun dah bosan. sorry! :/

- worn the navy blue ilsya hijab way too much! sedap gila pakai but i don't really like the printed one i wore masa last day at Langkawi. note to self: need to buy more plain ilsya hijabs!!! tunggu dapat rezeki terpijak lah kot. bukan murah benda tu…

- had so much fun the last time i was out and about at JB tercinta *thank you semua tapi especially you lah kan haha*. nak rindu JB tapi takut sebab nanti practical kat sana 6 weeks ulang alik from rumah to bandaraya larat ke? mesti nak muntah dah time tu. seriously, JB heaven and hell ku.

psst… dah tukar layout sebab bo-fo-san-fan. header seperti gambar dalam entry. tukar black & white saja :) [Please Don't Go – Mike Posner]
Post a Comment