20110128

Ramalan Kaji Cuaca #3

pendam perasaan jadikan aku kuat

penat pendam perasaan. lama-lama boleh gila. tapi nak buat macam mana. tak semua yang ada dalam hati ni nak kena ekspresikan. takkan everytime aku marah aku nak mengamok. takkan everytime aku sedih aku nak kena menangis. bukan tak pernah marah orang, menangis depan orang ramai. banyak kali. nangis masa first break-up, nangis masa handphone hilang, nangis masa geram dengan someone. semua dekat library lepas tu satu library dengar. me ma lu kan.

most of the time, tak kira how miserable hidup aku, depan kawan-kawan aku try juga senyum. takkan asyik nak masam je kan? tapi kengkadang terlepas juga perasaan. obvious gila muka tengah tension. Alhamdulillah… even if member aku perasan muka aku menjeruk, diorang tak tegur. dah sedia maklum kot aku memang moody and aku tak suka orang tegur. maybe diorang niat baik memang concerned pasal aku but please, just let me be. aku boleh pujuk hati sendiri. no worries :)
Post a Comment