20110124

Ramalan Kaji Cuaca #1

*bersempena dengan main nombor dekat Facebook suatu masa dahulu

blog tempat mengamok dan memaki hamun

emo dengan aku sinonim. dari form 2 dah dapat nick name emo from my friends. tapi dulu aku tak maki-maki sangat. ni entah start time bila belajar maki hamun ni. teruk, i know. i really need to learn how to control my temper.

this is quite embarrassing tapi… aku sebenarnya agak kaki pukul. i’m not talking about cubit-cubit manja yang batch mates aku selalu kena tu. aku rasa benda tu tak sakit pun. kaki pukul ni maksudnya aku sepak orang baling botol semua. time aku marah. memang aku buat macam tu. time kecik aku siap amek pisau kat dapur. psycho!

kawan-kawan aku sekarang (baca: intan a.k.a zahidah and suraya) kalau minta pendapat aku pasal something mesti start dengan ayat;
kak, aku nak mintak pendapat dari pemikiran kau yang psycho pasal… bla bla bla.
salah aku juga bagi diorang baca blog The Other Khairul tu :|

kalau ni program realiti cari jodoh dekat china yang tayang dekat ntv7 tu mesti semua calon-calon dah 
padamkan lampu tanda reject.

lantaklah. not in the mood pun for all that. frust dengan semua benda.
  1. you

  2. nana datang UKM for Konsert Diraja tapi aku dekat Langkawi.

  3. mesin ATM rosak tak ada cash sekarang ni.

  4. kerja menimbun malas nak layan

  5. badan buat hal memanjang semua benda nak sakit.

            lapar lah. belanja please. nak makan dekat kedai-kedai mahal dekat KLCC tapi duit tak cukup.


            psst… Cry Baby – Cee Lo Green | Grey's Anatomy 7x12
            Post a Comment