20110102

The Lone(ly) Ranger

being alone is one thing. being lonely… hmm. dalam ramai pun boleh sunyi ok.

1.
FOS Midvalley Megamall


berjalan seorang diri agak menenangkan sebenarnya. boleh jalan ikut suka hati nak masuk kedai sama dua tiga kali without having to worry menyusahkan orang lain yang penat berjalan. and then, you can eat all you want tak kisah mahal ke murah ke sebab makan sendiri-sendiri tak payah fikir orang lain. hujung bulan kalau takde duit pun kebulur sorang-sorang. tak best satu sahaja. tak boleh suruh orang amekkan gambar. kena snap kat cermin sembunyi-sembunyi

2.
Secret Recipe Midvalley Megamall

aku makan dua tiga kali jugalah. besides gambar kat atas ni (black pepper lamb pie, chocolate indulgence, chocolate milkshake), aku makan yong tau fu and tomyam seafood dekat Portuguese something-something. kedai kat oasis food court sebelah machines yang agak famous jugalah. ramai orang makan kat situ. agak menyesal order tomyam seafood sebab manis sangat-sangat although i’m pretty sure indonesian yang masak bukan kelantanese. next time i’m sticking with the usual lala/udang or maybe pari/bawal. sotong dia tak best. kurus sangat.

3.
colourful shorts from Fashion Supermarket Midvalley Megamall


these are shorts by the way. beli dekat Fashion Supermarket. baru perasan baju yang aku bawa pergi UKM semuanya membosankan. dress semua kat rumah. that’s why i bought something colourful.

i’m thinking of wearing it lady fira style.

Lady Fira shorts over skinnies(picture from BITS OF BEADS)

see. comel an? hahahahahhaa. ok next week lah pakai cenggini :)
Post a Comment