20110116

Ilsya Hijab x Let’s Rock Cancer

out of curiosity aku cekalkan hati dan pejamkan mata je order ilsya hijab. bukan murah (from MYR38/each) and masa tu scholarship belum masuk. tapi takpe. kalau pasal selendang it’s ok untuk splurge.

ilsya hijab navy blue

i wore it last week masa pergi shopping dengan kak bie. and then after shopping pergi fetch jana dekat Bukit Jalil.  and then makan dekat Sri Nangka. and then pergi tengok konsert Let’s Rock Cancer dekat Dataran Gemilang UKM.

Let's Rock Cancer UKM Tonawarna

at the end of the day, aku tak menyesal langsung keluar duit lebih sikit beli ilsya hijab even though some might say lebih kurang dengan selendang cotton lycra tu SEBAB:
1. material dia lain. lebih anjal *LOL. lebih kurang macam cardigan nichii yang lembik-lembik tu tapi tebal sikit. i like! 
2. sangat panjang boleh tutup dada  

3. tak panas and tak berpeluh. bila dia cakap ilsya hijab sesuai for cuaca dekat Malaysia dia tak tipu! 
4. langsung tak pakai pin pun tak akan bergerak jauh selendangnya. 
5. tak payah iron. 
6. tengok orang lain pakai, macam best. teringin nak ada juga. 
7. aku follow owner ilsya hijab. blog dengan twitter (dulu). puisi dia best. gambar tunang dia best. dia best. so hypothetically, selendang dia jual pun best. hipotesis terbukti betul.

tapi ni opinion aku je lah. kalau korang lepas baca ni pergi order sekali bila dapat and pakai korang rasa tak best jangan lah marah aku pulak.
Post a Comment