20110123

homesick!

sedihnya.

rupanya cuti ni diorang dah plan nak balik kampung. 2-6 Feb. gila? sepanjang cuti dekat kampung? pastu takkan tak balik JB langsung seyh. SEDIHNYAAAAA. rindu gila kat bilik. sedih :(((

memang lah macam dah tak ada hati nak balik JB for now. tapi aku dah plan nak switch baju-baju aku kat sini dengan baju-baju kat rumah. dah bosan dengan baju kat sini. baju dinner tak siap iron lagi.  iron kat sini leceh tak ada stim susah nak iron sutera batik. kena lah siap-siap guna iron kat rumah. kalau dah kat kampung sepanjang-panjang cuti bila masa aku nak iron???

balik Kelantan memang lama. kalau balik BP dua hari cukup. ni 5 hari. pastu terus balik UKM. lame gila cuti semester aku. baik tak payah cuti macam ni! aku lagi rela stay UKM tapi aku rindu gila kat rumah. rindu JB. rindu kat family. diorang naik KL next weekend. abah ada dinner SAJOHA. aku dekat Langkawi masa tu. menci nyaaaaaaaaaaaaaa.

:'(
Post a Comment