20110125

entry tak habis-habis

duduk depan laptop tekan F5 dekat Google Reader. macam orang gila.

because i've done all the tutorials for tomorrow. sikit-sikit but CAN DO! been trying to sleep since 10PM. CANNOT! sent texts to random numbers. because i've deleted your number so… cuba-cuba jaya je lah ye. memang gila.

kawan-kawan ada program kat Bagan Lalang.

nana ada kat UKM but, probably Konsert DiRaja memenatkan so… dia tak datang melawat. sumpah teringin nak dengar dia main violin. aisy.

tak ada tempat lain nak lepas geram. i'm Facebook-less, twitter-less, myspace-less.

tumblr tempat untuk cuci mata tengok perempuan bertudung yang cantik-cantik. bukan tempat emo.

ya. blog ni untuk emo. yeahhh! emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo.

makasih kawan. aku tau apa kau cakap tu betul. aku tau. sangat tau. tapi… aku sedih tahap yang tak stop sok sek sok sek dari tadi. meroyan…urgh aku sayang kau ok. jom teman aku makan kat chili's kalau aku ada duit lebih lah tapi. mestilah aku kena belanja kau kan?

 

 

 

hey! baru tiga hari dah jumpa baby baru? WOW! you're faster than Road Runner. if only my heart i can move at the speed of light!

Post a Comment