20110114

cengeng

kena kuat. jangan nak mengada-ngada sangat. bukan susah pun hidup sendiri.

ya, betul. sometimes it can get lonely.

tengok orang berendek kau pun nak jugak. tapi bila ada someone kau jealous pula dengan orang-orang single. betul?

 

.tak reti nak bersyukur

 

hidup kau memang menyedihkan duu.  lembik. sudah lah (sila sebut dengan nada suara dan gaya elyana dalam video pre-wedding dia).

 

hidup mesti diteruskan.

 

 

 

p/s: ni bercakap dengan diri sendiri je. tolonglah jangan ada sesiapa yang touching. penat ah nak layan orang terasa.

Post a Comment