20110105

Sepi [2008]

ada certain cerita kau tengok/baca for the second time dah tak se-feel the first time. tapi bagi aku, Sepi tak macam tu.

bagi aku bila tengok semula, sebab dah tahu cerita dia, memang menangis almost throughout the movie especially part Imaan – Khalil – Ean.

bisikku pada bulan
kembalikan
                 temanku
                 kekasihku
                 syurgaku
tanpa dia
malam menemaniku
sepi memelukku
bulan
jangan biar siang
biar alam ini kelam
biar ia sepi sepertiku

tsk. :’(



stress gila bila sedih tapi tak boleh nak nangis. selamat ada cerita ni dalam external.

part Sufi say sorry kat Ashraf pun sedih. teringat abah cakap sorry masa hantar balik hostel a week after the accident that killed my sister

apa-apa pun, Kabir Bhatia memang terbaik!****
Post a Comment