20101225

Versi Saya Sayang FUU VI

tak pernah pergi Penang. Sabah. Sarawak. Perlis.

pernah pergi Kedah tapi tak pernah pergi Langkawi and teringin gila gila babi nak pergi sana.

tiba-tiba… pada suatu tengahari yang terik… sesampainya saya ke dalam Dewan Kuliah 1 FUU UKM… ternampaklah kertas-kertas diedarkan dengan rakusnya yang mempunyai cover seperti dalam gambar di bawah…

 Malay Reserved Land Research at Langkawi
abaikan perkataan kertas kerja/kajian. apa yang penting…

WE’RE GOING TO LANGKAWI YO!!

it’s during Chinese New Year’s break but who cares??! ok ramai yang kesah but definitely NOT ME! sumpah happy gila dapat pergi Langkawi. yeayyyy!


jakun jakun jakun.


actually daripada last semester lecturer dah mention pasal benda ni dekat Facebook tapi… baru perancangan awal masa tu. ni dah ada paperwork ni and kerja pun dah berjalan sikit-sikit especially part management, haruslah CONFIRM PERGI! YEAH!!!

apa-apa pun, kena start study pasal easement and LAROW sebab i’m on the research team pengetahuan kena kukuh before buat kajian yang mendalam ni achewah!

tapi this trip bukan study semata-mata OK. dah pergi jauh-jauh of course lah ada program ringan-ringan. tengok dalam paperwork ada karaoke and sukaneka. agak-agak ada shopping tak? hikhik. lecturer bawa family sekali takkannnnnn lah tak ada shopping kannnn. tengok jelah nanti meeting seterusnya.

sekian,

saya sayang fakulti saya ;)


p/s: trend sekarang: lecturer nak buat article, student yang kena buat kajian. tak gitu?
Post a Comment