20101203

Tagged by Dbout

WHAT IS YOUR FULL NAME?
NNS. initials je. aku taknak parents aku google nama aku and then jumpa blog ni.

WHERE IS YOUR PARENTS?
abah kat bawah. ma still at her office. nowadays pukul 10PM baru dia ada kat rumah. aku dah 4 hari tak jumpa dia. rindu siaa.

HOW OLD ARE YOU BY NEXT YEAR?
23.

WHAT IS YOUR FAVOURITE FOOD?
i don’t have any. aku makan semua tapi macam kalau doughnuts aku prefer kat Big Apple, lasagna – Coffee Bean, shepherd’s pie – Starbucks, mashed potato – Chili’s (here), black pepper lamb pie – Secret Recipe (here), roti tempayan – Restoran Puteri Kajol, Jertih (here), dry wantan – Angsana, wantan soup – food court area Larkin… macam tu lah lebih kurang.

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU ARE 7 YEARS OLD?
polis/doktor kot. aku pun tak ingat.

WHAT IS YOUR BEST BODY FEATURES?
tak ada. semua nya tak best.

WHAT IS YOUR BEST FACIAL FEATURES?
hidung kot. banyak kali juga orang puji hidung aku cantik. tak mancung pun. penyek je. hmm. maybe pasal benda lain semua tak cantik kan. itu jelah yang dipujinya.

5 THINGS ABOUT YOURSELF
1. i love cooking but i’m not a good cook.
2. i shop a lot.
3. parents aku still tanggung aku and i’m not ashamed of it.
4. aku tak pernah beli hand phone – semuanya hadiah.
5. aku suka tengok awan.

5 THINGS PEOPLE DOESN'T KNOW ABOUT YOU
-diorang tak perlu tau apa yang diorang tak tau-

5 THINGS PEOPLE WRONGLY ASSUME ABOUT YOU (here)
1. aku innocent. ini adalah tipu. aku tak sesuci yang kau sangka.
2. aku bukan anak first. manja sangat ke aku ni?
3. diorang cakap aku tak pakai tudung. aku pakai tudung dari kecik.
4. diorang cakap aku tak pakai baju batik. aku suka baju batik. haha
5. aku suka barang branded je. hell no! tapi aku rela pakai unbranded stuff daripada beli fake stuff.

5 THINGS PEOPLE SHOULD KNOW ABOUT YOU
1. aku pendendam.
2. aku sayang family aku.
3. aku tak ada passport.
4. aku prefer spend money on food rather than clothings. (here)
5. aku tak suka benda-benda leceh. hmm siapa suka kan?

5 PET PEEVES
1. orang yang buang sampah kat sebelah tong sampah.
2. amek gambar tak center.
3. lipat pages dekat buku aku – use a bookmark please!
4. biarkan shampoo/shower foam terbukak lepas guna.
5. tak unplug electrical appliances/stuff yang guna plug after siap guna.

5 THINGS TO DO BEFORE YOU DIE
1. write a will.
2. balik UK sekali.
3. pergi semua negeri yang aku tak pernah pergi kat Malaysia ni…. Perlis, Penang, Sabah, Sarawak.
4. beranikan diri untuk drive.
5. belajar jahit/alter baju.

TAG 5 OTHER BLOGGERS
ca, ira, beddy, fatin, asmaroro

Post a Comment