20101219

saya nak komplen II

komplen #3
KTM komuter’s women’s coach makin bagus. now dah ada orang yang control siapa yang ada kat dalam tu. means, memang confirm tak ada lelaki sesat. tapi kadang-kadang kan, aku lagi rela masuk gerabak yang campur. sebab kurang sesak. sebab kat sana most people faham bila suruh masuk tengah diorang masuk. bukan macam makcik-makcik ahkak-ahkak sekalian yang kerja nak menyempit kat depan pintu. nasib baik tadi aku tak terjatuh kebelakang masa pintu tren buka. siapa yang tak reti nak ketengah memang… maaf-maaf cakaplah, bodoh piang!

komplen #4
dua minggu pertama setiap semester memang menggila. masa first year dok risau pasal U1. masa second year pasal U2, U3, optional paper. masa third year, for certain people yang bertindak mengikut arahan and just amek satu optional paper setiap semester (second year and third year), masih optional paper.
sumpah stress bila:-
subjek yang kau nak and masuk dengan jadual kau dah FULL.
subjek yang tinggal semua bercanggah dengan kursus yang wajib kau amek that semester.


ni belum register for tutorial.
DIE!


p/s: you should stop complaining lah naima. komplen manjang.
p/p/s: komplen ini menandakan bahawa saya sudah kembali ke sekolah. WOW!
Post a Comment