20101210

nothing is more therapeutic than a good long talk with a few old friends

quoted from Desperate Housewives 6x13

it can be awkward, going out with primary school friends. lagi-lagi yang dah tak jumpa almost five years. and masa jumpa tu pun, aku tak bual sangat. so… agak-agak dah 10 tahun juga lah tak berbual dengan diorang. everytime buat makan-makan masa raya aku dekat Kelantan tak dapat datang…


tiba-tiba aku boleh pergi BBQ dengan diorang.

SKTD 2000 BBQ at Kukup Pontian

SKTD 2000 BBQ at Kukup Pontian
more pictures here

lepas tu Tea Party dengan diorang.

SKTD 2000 Tea Party


more about it here

and then, my friend’s dad passed away (Al-Fatihah), so jumpa lagi dengan diorang masa melawat member ni.

pergi melawat and then pergi Banafe. boleh?
Ayam Penyet Banafe JB

semua ni dalam masa satu minggu o_O

sadly, it’s already the end of the semester break. some of us are going to start their internship. sorang dua dah start kerja. ada yang macam aku… tak habis-habis belajar.

good luck lah untuk semua.






p/s: i’m hoping for more of these in the future.
Post a Comment