20101218

meow meow meow

minggu lepas lepas sepatutnya keluar dengan cuen tapi last minute cancel sebab dia ada hal family. so, pergi ikut minah dua orang kat bawah ni pergi amek kucing dekat Kempas.

ofee dan kucing berjanggut

room mate and nephew

kucing berjanggut

perasaan aku sekarang ni, macam kucing tu kot. taknak pergi tempat lain, nak stay je kat rumah. afraid of the unknown. macam mana agaknya life next semester. makin teruk ke, makin OK?

aku dah nak balik UKM. nanti kita keluar ok cuen? i miss you heapss!

and as much as i hate leaving JB, i do miss Bangi/KL.

this semester break is the best. lebih banyak suka daripada bosan. aku jumpa balik dengan budak-budak sekolah rendah, dapat pergi jalan-jalan kat bundle, dapat makan-makan and tengok movie every week (here), belajar masak walaupun sikit-sikit je… ouh man, i’m gonna miss those moments.

next semester break dah kena buat attachment pulak kan. and masa tu probably most of my friends are going to be busy with life diorang yang dah nak grad tuu. jealous siot! tiga semester lagi. tiga saja.
Post a Comment