20101204

In the end


continuance from this and this

IT Roo & Bazar JB

IT Roo & Bazar JB

IT Roo & Bazar JB

singgah IT Roo (here) untuk makan-makan. i ordered mi goreng mamak. sedap. udang dia besar and gemuk! hehe. lepak sana sampai lah around 8.30PM. and then gerak ke Bazar JB (here).

banyak berkenan dengan kasut. nampak banyak kasut from Charles & Keith and Topshop. semua cantik-cantik and baru-baru. tapi i don’t need that kind of shoes. kasut stock-stock bawa pergi kerja maybe sesuai lah kot pakai untuk PBL and Hari Korporat (here) tapi… aku dah banyak kasut formal. yang aku berkenan kasut jual kat depan Plaza Seni. nampak before gerak to Jalan Dhoby (here). on the way nak tunggu bas, tengok-tengok dah tutup kedai pakcik tu. menyesal tak sudah tak beli. nak buat macam mana. tak ada duit masa tu. belum cucuk :/

IT Roo & Bazar JB

last-last balik rumah dengan tiga bag; make up bag + vintage Bonia handbag/clutch + leather sling bag = MYR60. it’s suffice to say that at the end of the day, i’m one happy girl :)
Post a Comment