20101217

Hantu Kak Limah Balik Rumah [2010]


Soalan-soalan yang menghantui aku after keluar daripada movie theater:-
1. kenapa boleh biar mayat maid dalam rumah sampai berulat?
2. siapa hassan mutalib? (dah terjawab thanks to kak reena :D)
3. kenapa Ucop boleh lari even though kaki hancur kena lenyek plow machine?
4. kenapa Kak Limah boleh lipat dua badan bomoh Siam even though Kak Limah bukan hantu?
5. kenapa scene ayu terapung sangat tak real? (nampak baju kelembak dia terangkat terkepit sebab harness ok.)

OK i’m just thinking too much padahal ni cerita fiction suka-suka with message sikit-sikit pasal pemimpin, politik, perpaduan, kerjasama, hidup berjiran.

bukan aku sorang je pening pasal cerita ni. member aku pun pening juga. tak puas hati!!!!!!!!!! kelakar memang kelakar, tapi stress.

Hantu Kak Limah Balik Rumah at Aeon Tebrau CityHantu Kak Limah Balik Rumah at Aeon Tebrau City

Hantu Kak Limah Balik Rumah at Aeon Tebrau City
Post a Comment