20101113

Perkara yang membuatkan hari-hari jadi gembira

#01 - kawan-kawan ajak buat study group sebab taknak kecewakan lecturer kesayangan ramai

walaupun last-last tak ada pun study group nya. tapi yang ada…

#02 – birthday celebration

My Birthday Celebration with Geng Birthday

My Birthday Celebration with Geng Birthday

My Birthday Celebration with Geng Birthday
gambar-gambar mastura punya

memang betul-betul wakenabeb. thanks lah korang. thanks sangat-sangat! *sambil cubit mastur kuat-kuat!!* nasi impit, sambal kacang, kari ayam. black forest. masyukkkkkkkkkkkkk!

#03 – jalan-jalan malam-malam
My Birthday Celebration with The Girls

My Birthday Celebration with The Girls

  ngeri tak gambar atas ni?

semua penat. semua ngantuk. hampir semua seram sejuk tahan kencing. mulut tercelupar tak pasal-pasal tak jumpa jalan keluar sesat-sesat dekat kampung limau manis TAPI gembira dapat bergambar bukan? gembira dapat spend time sama-sama.

#04 – sleepover!

sumpah rasa macam 2007 tiba-tiba. bentang tilam atas lantai tidur ramai-ramai. mak aih. macam dekat hostel betul!

#05 – roti canai al-fariz maju

My Birthday breakfast with The Girls



#06 – tiny human

Jana's nephew

#07 – the birthday gift, the phone call, the text messages and the cards

My Birthday Present (Swatch)
segala benda yang aku beli dekat Bukit Bintang last week adalah birthday gift from abah *rubi shoes* and diri sendiri. hehe

ni memang terbaik memandangkan zaman sekarang orang dah tak pandang dah wish thru handphone and bagi kad kan. thanks sebab ingat aku :)

#08 – wishes @ blog/twitter/Facebook

yang buat entry untuk aku… TQVM babes. muah sikit! hikhik. yang wish kat twitter & Facebook -even though aku hide birthday- sumpah terharu dengan kepekaan korang :')

tahun lepas memang dah lebih dari cukup. tak sangka tahun ni ada lagi - minus the tepung gandum of course *pheww thank God for that! Debot. Ira. Mastur. Ofee. Hasan. Myra. Kimi. Hafiz. Syafiq. Shasha. Acap. Fakhri. Suraya. Atik. Zahirah. Zahidah. Nana. Jana. tak kisah lah apa pun reason korang ada kat situ malam tu. untuk aku ke, untuk free food ke, untuk amek gambar ke, untuk release tension dua tiga hari lagi nak start balik exam after 8, 9 hari break ke, rindu aku ke, kena paksa ke… terima kasih banyak-banyak for being there. i don’t know what i did but i must have done something right to be blessed with friends like you guys.

*

dan untuk dia yang selalu menggembirakan tak kira birthday atau tidak… aku harap benda-benda ni buat kau gembira

#09 – Skype-ing
*inspired by Miasuraya :)

all dolled up with a plate of fried ziti.

#10 – karaoke

 Karaoke Party Print Screen


psst... happy birthday untuk satu. orang JB. umur 20. kenal dari 2005. satu sekolah. dua. orang Melaka. umur 21. kenal dari 2008. satu fakulti. dua-dua in my favourite people list :)
Post a Comment