20101107

Dari Bangi ke Bukit Bintang

after keluar from UNIQLO, kitorang pun pergi cari makan kat Pavillion. tak suka makan situ tapi nak pergi shopping kat situ and malas nak pergi cari tempat lain. layan je lah kan. food court dia memang out lah. tak suka. so… last resort pergi makan kat Pepper’s Lunch. after that kitorang pun sightseeing and shopping dalam Pavi.
JCo JPoPs baby Donuts

MIFW

MIFW

MIFW

MIFW

MIFW

MIFW

MIFW
 favourite! FAIZAL TAHIR I LOVE YOU………….r talent. hehe :P

and then gerak to Times Square…
6.50PM @Fahrenheit88

Malaysia UNIQLO Opening


dinner at Sweet Chat

Dinner at Sweet ChatDinner at Sweet Chat
bubur pulut hitam, air biru tak tau apa nama, white coffee something tak ingat nama, baked mac & cheese, curry laksa yang sedap gila!

bersambung…
Post a Comment