20101012

saya nak break!

my weekends sentiasa terisi dengan benda-benda yang menghiburkan despite the fact yang life busy nak mati on weekdays. kira macam pendorong nak siapkan kerja cepat-cepat so that dapat lepak gila-gila afterwards.

sabtu lepas, masak-masak dan makan-makan at myra’s place. ahad, jalan-jalan tengok movie with kak bie.

kerang sambal sup ayam sayur goreng ikan selar asam pedaspavilion kuala lumpur lavender skechers

pergi Pavilion, kak bie nak cari skechers. and then, tengok Sammy’s Adventure. too light for my liking tapi OST memang terbaik! Talking to the Moon favourite kot!!! aku pun memang tak expect apa-apa from this movie sebab cerita budak-budak and tak sampai lagi tahap pixar or disney movies.

aku suka drama. cerita berat-berat, fikir-fikir. romantic comedy pun alright. kalau nak kelakar biar kelakar habis, boleh ketawa sampai keluar air mata. kalau nak sedih, biar melalak sampai makeup cair.

nak tengok Dinner for Schmucks. siapa nak teman?

 

 

bukan aku langsung tak sayang. but i want a future. with you, all i see is a black hole… jalan mati. aku tak mau lagi pusing-pusing kat tempat yang sama. aku penat. sumpah penat. and you should know that it’s not your fault. aku yang tak tetap pendirian.

Post a Comment