20101028

Panggilan rindu dari Johor Bahru

ma; apa khabar?

nn; baik. kenapa?

ma; saja tanya. along dah lama tak call umi*… umi sakit ni kat hospital.

nn; HAAAA???? kenapa (kat hospital)??

ma; saja nak main-mainkan along. HAHAHAHAHAHHAHAH

nn; o_O

 

*

 

najmi; along dah dapat anak ke belum?

nn; hah? =_=

ma; hahahahha

baba; dia taknak umi ada baby baru lah tu.

nn; dah tu kenapa akak yang kena ada baby?

 

 

*

 

adik aku pula yang tak sabar-sabar nak dapat anak menakan. apa dia fikir kalau aku ada anak je mak aku terus tak boleh beranak ke? -.-"

*kadang-kadang ma kadang-kadang umi. ikut mood.

 

UUUK3053 UNDANG-UNDANG TANAH I 30/10/2010 08:30 2 jam 15 min PSENI 40

Post a Comment