20100925

Watsons and other things

watsons membership card
Sebab ada jual makeup. Sebab ada jual jajan. Sebab masa sekolah-sekolah dulu kalau fly pergi CS suka pergi Watsons main tester. Sebab lepak dalam Watsons best. Kalau sakit hati, pergi Watsons terus rasa gembira. Sebab sekarang Watsons dah ada membership card, cuma bayar RM12 for lifetime membership and loads of special offers and coupons.

Satu kekurangan Watsons, tak ada jual Hada Labo.

Saya kebosanan yang amat dekat kolej bergelumang dengan assignment. Semua kerja-kerja ni buat saya stress dan lapar.

Ada juga yang buat saya down. Misalnya, kalau kerja dengan orang yang suka underestimate orang lain. Sekali, dua kali mungkin tak sengaja. Lima kali, dia memang jahat dan kejam. Kalau most of the time, tu memang sifat dia. Tak boleh diubah. Dia tahu dia bagus dia pandang rendah semua orang.

Saya tak mampu nak jadi bagus macam awak. Everytime saya ragu, saya tanya macam mana nak baiki kelemahan saya, semua buat tak endah. Termasuklah awak. Kalau macam ni sampai bila-bila pun sama saja. Awak akan bagus sentiasa. Saya, masih di takuk yang lama. Saya kena berusaha lebih. Saya tahu. Saya akan cuba.
Post a Comment