20100913

Cinta di hari raya

Batu Pahat panas sangat-sangat. Siapa yang study UTHM boleh datang beraya rumah my one and only nya’i. Kampung Parit Jelutong. Dekat ja kann. Pastu ada lagi empat family makcik pakcik kat kampung yang sama. Cousin duduk kat Parit sebelah. Boleh beraya semua rumah. Cakaplah kau kawan Nadhirah/Kaklong/anak Ayob. Diaorang kenal lah kot. Rumah YB Ajis (ADUN Parit Raja) pun kat situ juga. Almost every year dia buat kambing golek. Pergi lah makan free. Untung-untung boleh jumpa Jaafar Onn.

BTW, ni bukan update raya. Ni gambar before raya.

KL
DSC00412
Flash mob something entah tak tau apa.
DSC00436
FT yang sangat cool
chill out
cupcakeChic mahal tak sedap beli sebab mengada-ngada.

DSC00452 
Pepper Lunch sumpah sedap!
*
JB
JB rock city
Macam pregnant o_O
DSC00027 
Rantai favourite. Tak ingat beli kat mana tapi beli online.
Post a Comment