20100818

You are loved!

Last Saturday berbuka puasa at Cukue’s Tok Mak’s place. Agak best ouh sebab Mummy Cukue memang terbaik dalam bab masak-memasak ni. Banyak gila juadah. Bubur lambuk, mihun Singapore (??), asam pedas ayam, sup daging dengan roti bakar, kuih-muih, etc.

Juadah paling penting, benda yang paling sedap dan mengenyangkan, tak lain tak bukan, GOSSIP! Bukan senang mau jumpa even though semua around KL/Selangor area ja so… dah dapat jumpa ni… kita utilise masa baik-baik and sambung gossip from twitter, blog, and Facebook face to face. Baru syok!

Sambil-sambil tu, mengimbau kenangan silam di asrama SIGS tercinta. hik hik. Nak sekolah selama-lamanya boleh tak?

41000_1517238125990_1085592654_1509110_6848459_nLepas gossip haruslah bergambar, ye tak?
Tuan punya gambar, Diva, Ponti, Me, and Kak Bie :)

 

Tak sabar mau jumpa lagi… gossip lagi… and tak sabar juga nak buka puasa dengan ex-schoolmates sekolah rendah (Sekolah Kebangsaan Taman Daya). Macam lah diaorang kenal aku lagi kan? I bukan famous pun. huhu.

secretblog

Dedicate benda kat atas ni untuk semua-semua orang. Aku rasa benda ni sangat best. Attention orang-orang yang selalu kena paksa dengar luahan hati dan perasaan emo aku dan sama-sama mengalami perasaan itu, this is for you!! <3

Post a Comment