20100814

MOFEW 2010

Calling all online-shoppers out there!
MOFEW jom!
DSC01826DSC01827
Banyak blogshop yang famous buka booth macam Lush Serindipity, Swagdolls and Ugly Duckling Closet.
TRIVIA:
Lush Serendipity ramai dah complain customer service dia kurengg tapi barang dia baik punya! Bag semua cantik-cantik and material bagus.
Swagdolls pula owners dia adalah owner kepada Like-Seriously. Like-Seriously dah tutup dah aku pernah dapat baju satu from there memang best.
Diana Rikasari is one of Ugly Duckling Closet’s customer :)
DSC01829
Fitting rooms are provided so boleh lah try dulu kan before beli :)
Aku beli lip balm Carmex saja from Supermodel’s Closet sebab memang dah lama nak. Beli offline murah sikit kan maka dah jumpa, terus beli :)
Tak banyak barang vintage tapi kalau dresses and bags and accessories tu memang berlambak-lambak. Vintage-like earrings pun banyak. Belts pun ada jual paling murah RM10 lah tapi cunn!
Oh tak kisahlah. Last week dah beli 9 helai baju kat PUSANIKA. 3 RM10 siapa tak nak? Kalau kauorang taknak tak apa. More for me then :D
Read more about this event at Your Shopping Kaki. Semalam nampak juga Sha-lene (owner review blog tu) tapi tak boleh nak bertegur sapa because I was star-struck *_*
Lepas dua, tiga round dalam MOFEW, adik kesayangan pun sampai.
DSC01853
Dalam pukul enam lebih terus pergi cari tempat makan.
Tamak haloba sangat kan… hamek kau! Sampai nak termuntah makan. Nak biar ja tak habis, sayang, sebab mahal sangat nak menangis bayar T_T
Cheh. Cakap macam bayar pakai duit sendiri kan padahal duit Abah.
Habis makan terus balik. Rasa nak nangis sebab nak kena tinggalkan adik seorang diri naik bas :(
Lepas tu dia cakap, “Aku dah besar lah kak. Kau tak payah lah risau sangat.”
Mana boleh duu. Aku kan kakak kau. :’(
Sampai bilik baru perasan ada barang dia tertinggal dalam beg aku.
YES! Ada alasan nak jumpa lagi next week. HAHA
Post a Comment