20100803

ICE ROOM @ Bandar Baru Bangi

ANNOUNCEMENT:
FAKULTI UNDANG-UNDANG dengan kerjasama PERUNDANG akan menganjurkan klinik guaman secara percuma sepanjang PESTA KONVO UKM pada 4 - 9 OGOS 2010 bertempat di DEWAN GEMILANG. Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan khidmat nasihat undang-undang oleh peguam, anda boleh melawat gerai bernombor 39 dan 40 di DEWAN GEMILANG bermula jam 10 pagi sehingga 10 malam. Terima Kasih.
***

Ahad lepas, first time makan kat Ice Room. Before this tahu pun dari twitt Kak Bie. Pergi dengan Nana, Zahidah, Suraya, Ofee and Uncle Roy.

Banyak kot diaorang order. Aku yang tak order apa-apa ni pun boleh jadi kenyang habiskan food diaorang :DDDD

DSC00478
Budak UM kesayangan. Hikhik.

DSC00491
New t-shirt. Old purse.

DSC00497
Soya Milk with Pearl Sago
Passion Fruit and Mango Snow Ice

DSC00504
Japanese Teriyaki Eel with Rice

DSC00506
Chicken Bolognese Spaghetti

DSC00509
Spaghetti and Mushroom Cream Sauce

DSC00512
Uncle Roy tengah makan Prawn Noodle (kot??).

DSC00514
Durian Pancake

DSC00516
Tropical Mixed Fruit Snow Ice

 DSC00518DSC00520
Not in Picture:-

Mango Pomelo Snow Ice *Kegemaran!! Lepas makan baru tahu pomelo tu limau bali. hahaha*

By the way, regarding legal clinic tu, aku tak join pun sebab malas. Lagipun masa first year aku dah pernah tolong jaga booth FUU kat Pesta Konvo. Walaupun dengar cerita dari orang dalam ada *ehem* benefit kalau join legal clinic ni, I think I’ll pass.

Biasanya tak ramai orang datang booth FUU. Hopefully legal clinic ni dapat jadi penarik lebih ramai pengunjung. Baru meriah kan?? If I’m not mistaken nanti ada lawyer yang bagi advice. Not sure if it’s true or not. Datang sajalah berjumpa dengan warga FUU yang best-best :)

Kalau bukan warga UKM pun, silalah datang sebab this year banyak gila gerai and nanti mesti ada jual crocs tiruan tu tapi nampak macam original (tolong promote walaupun aku tak pakai crocs) and brooch 10 = RM10.

p/s: Happy belated friendship day people. Entry last year boleh baca kat sini. RINDU sekolah kot!
Post a Comment