20100625

Tagged by nerdy nadea

23 random things about me

love red lipsticks.

tak friendly sebab tak reti. sorry lah bukan nak sombong

benci binatang yang suka cabut cabut ekor sendiri tu. geli siot. nak menaip nama nya pun geli.

mimi_kutcher stands for Mariah Carey, Ashton Kutcher.

suka pink but tak suka mengaku suka pink. so usually, aku cakap aku suka merah.

wish i can alter my clothes myself. costly lah nak hantar pergi kedai.

currently tengah ‘berpuasa’ dari beli baju. akan cuba bertahan sampai end of 2010. wish me luck peeps!

benci bila orang tanya; reti debate (dll yang lawyer-ish) tak? and then bila aku cakap; tak reti, orang tu tanya lagi; macam mana nak jadi lawyer. F! belajar law ja kena jadi lawyer ke? besides, bukan kau yang control future aku.

ada 5 belts warna hitam. all different sizes/patterns of course.

excited shopping kain pasang. dah macam mak-mak.

tak suka pakai heels nanti kaki sakit. tak suka pakai sandal sebab kaki besar gedabak.

suka shopping kat bundle.

current favourite scent, lavender. terpengaruh dengan Meredith Grey yang pakai hair conditioner bau lavender.

suka gila J&J blossoms baby powder

nak sangat DKNY Be Delicious Fresh Blossom. dapat yang kecik cenonet tu pun jadilah. hehe

menyampah dengan orang yang suka membebel cerita masa sekolah dia wakil sekolah sekian sekian sekian menang itu ini padahal aku tak tanya and tak nak tau pun. sebab macam… annoying ja. nak bagi tau aku semua ni buat apa. nak suruh aku buat apa ni? shooh shooh! sebelum aku muntah.

nak Sienna Miller’s lips

tak reti berenang

suka pantai tak suka hiking

tak suka pergi camping

tak reti masak but am thinking of learning how to. abah dah bagi hint suruh belajar. he’s a good cook btw.

kalau boleh dye rambut nak dye rambut colour ash brown. weeee.

suka sangat berjalan-jalan. penat tapi best.

second part

1) Besides your lips , where is the favourite spot to get kissed ?

forehead

2) How did you feel when you  woke up this morning ?

bangun tengah hari so how? hahaha

3) Who was the last person / people you took a photo with?

adik perempuan ku

4) Would you consider yourself spoiled ?

YES YES YES! hahaha

5) Will you ever donate blood ?

maybe

6) Have you ever had a best friend who was of the opposite sex?

yes. masih best friend. eh. yeke? entah best friend kot. dah lama tak dengar cerita tapi. best friend ke tu? but he’s there when i’m in need. so iyelah kot.

7) Do you want someone to be dead?

no. horrible gila. even aku benci orang tu pun, tak kot.

8) What does your last text message say ?

something pasal weekends

9) What are you thinking right now?

Sedih gila Chris dah mati. (Skins Season 2)

10) Do you want someone to be with you right now ?

yes. tapi tak boleh. hmm.

11) What was the time you went to bed last night ?

macam biasalah kan.

12) Where did you buy the tee you are wearing now ?

SIGS. baju larian merdeka 2007 yang putih merah tu.

13) Is someone on your mind right now ?

yes!

14) Who was the last person(s) who text you ?

Dia lah siapa lagi.

not tagging anyone

end.

Post a Comment