20100628

Knight & Day [2010]

Ngantuk gila semalam. Tak tau la apa pasal. Tengok movie pun tak boleh concentrate. 2 jam rasa macam 4 jam.
Tom Cruise and Cameron Diaz in Knight and Day

Knight & Day biasa ja kot. Kelakar memang kelakar lah certain parts. Especially bila Roy (Tom Cruise) drug June (Cameron Diaz). Serius aku ingat masa Roy terjun sungai dekat  Austria cerita tu dah end macam tu ja. hahahaahahaha.

Paling best masa ending time credits rolling tu lagu Someday – Black Eyed Peas. hehe.

Aku rate movie ni tiga bintang. Sebab bagi aku dia macam so-so ja. Tapi Ca cakap cerita ni best. High expectations kot?

Throughout the movie dalam kepala otak aku “Cameron Diaz nampak tua dalam cerita ni.” Dia dah 30an kan? aku rasa macam dia 40an. Maybe sebab Tom Cruise nampak muda.

BTW, Tom Cruise tak hot lah. Ada scene atas pulau dia topless kan aku rasa macam… blergh. haha. Aku rasa lelaki berumur yang hot cuma seorang sahaja… ERIC DANE!

*drools*


IMG_0033 Angelina Jolie sangat hot.

IMG_0065Bazar JB
Post a Comment