20100604

Agak-agak kau minat Justin Bieber tak?

Cameron Highlands, 2004
tak ada gambar clear lah nanti aku scan ok ni gambar aku copy from Facebook ma dia capture guna webcam. hahahaha. asal boleh!

ewa,

rindu kau!

sorry sebab lupa pasal kau. sorry sangat-sangat. apa benda punya kakak lah macam ni kan. tapi serius aku rindu.

sekarang kan, everytime adik perempuan kau tu buat jahat kat aku, aku rasa macam nak tampar tau tak? tapi bila aku ingat kau macam tak jadi. sebab aku taknak menyesal lagi. and FYI, abah dah tak manjakan dia lagi since najmi dah masuk 3 tahun kot. padan muka kan. dulu everytime dia buat salah abah backup. sekarang dah tak! haha.

aku tak boleh tidur ni.

*sigh*

result final exam baru keluar lepas tu aku tak boleh tidur. aku pun tak tau apa masalah aku. nak kata fail, tak fail. tapi aku rasa down gila. maybe sebab masa aku nak bagitau ma tadi dia tanya aku dapat 3.80 ke padahal, jauh tersasar! so aku terus down. haha. pathetic gila.

anyway, thanks sebab dengar segala luahan perasaan aku tadi. i really hope you will forgive me.

i’m not sad that you’re not here because world has become more and more cruel by the day. thank God you’re in a very safe place now. i just cried because i miss you. i really wish i had treated you better when i still had the chance.

p/s: kalau tak sekarang kau form 4 and boleh teman aku shopping after school. kalau lah tapi.

Al-Fatihah.

Post a Comment