20100506

SNUFFLEUPAGUS

i’m an addict and my current fix is tv series (read: Gossip Girl, Glee, Accidentally in Purpose, Brothers & Sisters, Grey’s Anatomy).

but i will always love Sesame Street. well, who doesn’t? agak terhutang budi juga lah sebab dari situ aku belajar ABC 123 and how to read before i was 4. unfortunately, aku tak ada pengalaman bertadika sebab mak aku rasa kalau dah pandai baca and mengira yang basic-basic tu membazir masuk tadika... ye tak?

jealous kot kadang-kadang tengok gambar adik-adik and kawan-kawan graduate from tadika macam… aku tak pernah grad. sob. sob. ada persembahan lagi… menari lah… choir lah… tak pernah merasa pakai uniform cute macam baju sailormoon punya. oh banyaknya tak pernah.

*

anak snuffleupagus ni comel gila kan.

Post a Comment