20100507

MALU!

service telecenter celcom dekat area BBU yang sebelah Bank Islam tu gila slow. kalau nak buat payment tu tak payah pergi sana ok internet kat rumah aku 10x laju daripada broadband celcom kat situ. nak bayar bil sampai setengah jam kalau pergi telecenter kat Jusco tak sampai 5 minit siap.

lepas habis tu cepat-cepat pergi kat kereta abah dah tunggu lama so terus bukak pintu tiba-tiba “AAAAAAAAAAAAAAAA!!”. ada seorang perempuan tidak dikenali dekat seat belakang tengah menonggeng. cepat-cepat aku tutup pintu tengok nombor plet.

@_@

salah kereta rupanya memalukan cepat-cepat lari ke arah Bank Islam sambil call abah and then call Muhammad sebab abah tak pick-up. diaorang dah kat RHB. isy isy. malu betul lah. nak kata sama jenis tak juga. colour pun lain. macam mana aku boleh tersilap ni? gelabah betul lah hidup.

and then pergi Danga City Mall. pergh macam haunted house gila babi. seriously depressing nak mampos. tapi esok pasti tak depressing ada konsert jelajah apa benda entah yang ada Ella and Faizal Tahir tu. tapi macam aneh buat dalam shopping complex. hmm.

benda yang paling best hari ni; jumpa mask yang beli kat Times Square hari tu dekat Guardian and it’s selling for RM16.90 a box. satu kotak 2 packet ja pulak tu aku beli 5 RM10!!!! boleh buat bisnes ni jual mask. HAHAHAHAHAHHAHAHAHA. macam setan.

and and… aku baru tahu ada train KTM berhenti dekat Danga City Mall ok. gila jakun!!!!

Post a Comment