20100528

hipokrit

malam tadi memang suwey betullah mimpi entah apa-apa. ada ke patut nak kahwin kena pergi kelas and then ada something to do with hockey and then mak andam tahap bila-bila masa boleh mati pasal sakit tua make-up entah apa-apa last-last aku make-up sendiri.

eh benci lah mimpi pasal kahwin-kahwin ni.

 IMG_0128 IMG_0132IMG_0141 IMG_0164

aku benci bila aku kena berlakon. contoh: buat-buat suka something yang aku tak suka. eh. bukan tak suka. tapi BENCI. serius benci.

dah ada sendiri punya kesayangan tak payahlah nak bersayang-sayang-sayang sampai melayang-layang dengan orang lain. gatal ea awak?

Post a Comment