20100508

Benar Salahku - Nitrus

just wanna share this lovely lyrics. special thanks to Miasuraya sebab bagitahu ada lagu ni kat 4shared after puas i google tapi tak jumpa. hehe.

sifatmu nyata padaku
sifatku cermin dirimu
serupa namun berbeza
segala ada pada kita

takdir yang sudah temukan
suratan atas pilihan
siapa itu kau harus tahu
siapakah kan membahagiakanmu
lantas mewarnai duniamu
dan sebelum kau setuju
kau perlu tahu ini salahku
memang benar benar salahku

harusku terus memburu
izinku curat* kasihmu
untukmu jua untukku
ku impi izinnya begitu

jika cinta bukan pilihan
jika rasa itu hanya usikan
jika rindu hanya bertamu
kurelakan ia berlalu
kerna ku tahu terlewatnya ku
benarkah terlewatnya bagimu
dan aku tahu ini salahku
memang benar benar salahku

maafkan
maafkanlah segala perasaan
yang mungkin saja kan mendampingmu
mungkin dia sahaja yang tahu
dan jika benar-benar bererti
katakanlah lafazmu terakhir
katakanlah-nya setulus hati
aku kan relakan kau pergi
maafkan aku dan aku pergi

*curat=curi

rasanya lagu ni pasal someone yang terlambat confess his love. perempuan tu dah penat tunggu last-last dia settle with a new guy. tapi jahat kan sebenarnya. kesian lah kat that new guy. memanglah someone ni mengaku salah dia tapi… perlu ke dia suruh perempuan tu fikir balik semua? kalau tiba-tiba perempuan tu doubt everything? eiii kejamnya buat orang confuse macam ni! teringat conflict Finn – Meredith – Derek (Grey’s Anatomy).

tiba kan nak emo pasal lirik lagu. haha. tapi lagu ni best.

enjoy your weekend people! :)

Post a Comment